Anasayfa > Haberler > Keanu Reeves Sonic Evrenine Geliyor!

Keanu Reeves Sonic Evrenine Geliyor!

Film 3 hafta önce Keanu Reeves Sonic Evrenine Geliyor!

90’lar ve 2000’lerin en gözde çizgi karakterlerinden biri olan Kirpi Sonic küçük, mavi ve oldukça hızlı sevimli bir karakter olarak hayatımıza girmişti. Sinema dünyasında animasyon filmlerinin izleyici kitlesinin bir hayli artmasından payına düşeni alan Kirpi Sonic (Sonic the Hedgehog) 2020 yılında vizyona girmiş ve beklenildiği üzere oldukça geniş bir kitleye ulaşmıştı. 2022 yılında ikincisi çekilen Kirpi Sonic için 2024 vizyon tarihli üçüncü bir filmin geleceği doğrularken oldukça yakından tanıdığımız bir isminde kadroda olduğunu yakın zamanda öğrendik.

X-Men serisinde Cyclops (Scott Summers) olarak tanıdığımız James Marsden bu yapımda küçük bir kasabada görev yapan bir polis memuru olarak karşımıza çıkıyor. Sonic karakterini büyük ses sanatçısı Ben Schwartz seslendirirken Sonic’in azılı düşmanı olan Dr. Robotnik karakterine ise usta oyuncu Jim Carrey hayat veriyordu. İkinci filminde Knuckles karakterini seslendirerek seriye dahil olan Idris Elba’nın ardından üçüncü filmde de seriye bir başka usta oyunca Keanu Reeves’in dahil olacağı duyuruldu.

Keanu Reeves’in serinin devam filminde seslendirmesini yapacağı Shadow karakteri aslında Dr. Robotnik’in büyükbabası olan Profesör Gerald Robotnik’in bir projesidir. Melez bir kirpi olan Shadow bir yandan da Sonic’in kötü versiyonu olarak kabul edilir. Oldukça güçlü olan Shadow olağanüstü hıza çıkabilmekle birlikte uzay ve zamanı manipüle edebilecek bir karakterdir.

2020 yılında dünya çapında 319 milyon doların üzerinde hasılat elde eden Kirpi Sonic (Sonic the Hedgehod) devamı gelebilecek potansiyel güçlü bir serinin ışığını yakarak günümüzde üçüncüsü gelmek üzere olan bir seriye evrildi. Bakalım 2024 yılında gelecek yeni filmde tarihin en hızlı ve güçlü kirpisi kim olacak.


Yorumlar (0)