Anasayfa > Haberler > The Boys 4. Sezon Hakkında Yeni Gelişmeler!

The Boys 4. Sezon Hakkında Yeni Gelişmeler!

Dizi 1 ay önce The Boys 4. Sezon Hakkında Yeni Gelişmeler!

The Boys'un 4. sezon çekimleri, dizi sorumlusu Eric Kripke'nin de doğruladığı üzere resmen tamamlandı. İlk olarak 2019'da Prime Video'da yayınlanan The Boys, yayıncının en popüler tekliflerinden biri haline geldi. Şiddet dolu süper kahraman parodisinin 2022 yazında 3. sezonu yayınlandı ve dizi; Billy Butcher (Karl Urban), Hughie (Jack Quaid), Homelander (Antony Starr), Starlight (Erin Moriarty) ve daha fazlasının hikayesine devam etti. 4. sezona, 3. sezonun prömiyerinden sadece bir hafta sonra yeşil ışık yakılan dizinin çekimleri Ağustos 2022'de başladı.

Kripke, eski adı Twitter olan X'te yaptığı son paylaşımda The Boys’un 4. sezon çekimlerinin tamamen sona erdiğini doğruladı. Kripke: "Bugün itibariyle, The Boys 4. sezon çekimleri tamamen bitti! Bu oyuncu kadrosuna ve ekibe gerçekten minnettarım ve çok gurur duyuyorum. Şimdiye kadarki en iyi işimiz olabilir. Bunu dünyaya duyurmak için sabırsızlanıyorum. 13 Haziran'da Prime Video'da."

The Boys, 4. sezonla birlikte bir kez daha ortalığı kasıp kavuracak. Satirik süper kahraman dizisinin yaratıcısı Eric Kripke, yayınlanması öncesinde gelecek sezonun gidişatı hakkında önemli bir güncelleme yaptı. The Boys 'un son sezonu 2022'de sona ererken, dizinin dünyası spinoff Gen V şeklinde ilerlemeye devam etti. Geçtiğimiz sonbaharda prömiyeri yapılan bu spinoff çoğunlukla kendi hikayesini anlatıyor, ancak Gen V 1. sezon finali onu ana diziye daha da bağlıyor. Final bölümünde Homelander ortaya çıktı ve Marie'yi (Jaz Sinclair) hapsetmekle kalmadı, aynı zamanda Kate (Maddie Phillips) ve Sam'de (Asa Germann) siyasi müttefikler buldu. Muhtemelen 4. sezon iki diziyi daha da birbirine bağlayacak ve bu sonun sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

The Boys 4. sezonun, geçmiş sezonlarda olduğu gibi, toplam sekiz bölümden oluşması bekleniyor. The Boys 4. sezon prömiyerini 13 Haziran'da Prime Video üzerinden üç bölümlük bir başlangıçla yapacak ve her Perşembe yeni bölümler yayınlanacak. Neyse ki, diziden zevk alanlar 4. sezonun son olmayacağından emin olabilirler. Amazon henüz diziye 5. sezon onayı vermedi ancak Kripke daha önce 4. sezonun bir dizi finali olmayacağını söylemişti.


Yorumlar (0)